B-COS: de businessclub van ROC van Twente heeft een nieuwe naam en nieuw elan

MBO studenten in Twente tonen ongelooflijk veel ondernemersgeest! Door hun praktische opleiding en hands-on ervaring zijn zij goed voorbereid om hun eigen bedrijf te beginnen. In Twente zijn er steeds meer mbo studenten die hun eigen droom waarmaken door een eigen bedrijf te starten. Zij zijn zich bewust van de kansen die er in de regio zijn en grijpen deze met beide handen aan. Dit resulteert in een groeiend aantal jonge ondernemers in de regio.

Deze studenten hebben vaak een duidelijke visie en passie voor hun bedrijf en zetten deze om in succesvolle ondernemingen. Ze zijn innovatief en denken out-of-the-box, wat resulteert in unieke producten en diensten.

MBO studenten in Twente hebben ook toegang tot verschillende ondersteuningsprogramma’s, zoals de Business Boost en het Start-Up Café van het Ondernemerslab, waardoor ze hun bedrijf kunnen laten groeien. Dit helpt hen om hun droom te verwezenlijken en een bijdrage te leveren aan de lokale economie.

B-COS, dè Business-Club voor Ondernemende Studenten

Daarnaast kunnen ze lid worden van B-COS, de Businessclub van ROC van Twente. De nieuwe naam voor deze club werd gelanceerd tijdens de nieuwjaarsborrel van de club op woensdag 11 januari 2023. Een groot aantal oude en nieuwe leden waren aanwezig tijdens deze inspirerende netwerkbijeenkomst, waar het nieuwe bestuur zich voorstelde en het nieuwe logo en de plannen voor de komende tijd presenteerde.

Het is geweldig om te zien hoe deze jonge ondernemers hun passie volgen en succesvolle bedrijven opbouwen. Ze zijn een voorbeeld voor andere mbo studenten en tonen aan dat met hard werken en doorzettingsvermogen alles mogelijk is. We wensen deze jonge ondernemers veel succes in hun toekomstige ondernemingen!

 

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This