Business Boost

Ben jij een ondernemer?

Wil jij jouw ondernemende skills verbeteren?

Wil jij een helder beeld van jezelf én jouw eigen onderneming krijgen?

Wil jij jouw business een boost geven maar je weet niet hoe?

Dit traject kent vier niveaus van elk tien bijeenkomsten. In het laatste niveau krijg je persoonlijke coaching van een (betaalde) beroepskracht maar dan ben je al van school en als zelfstandig ondernemer actief.

Wanneer zijn de volgende
Business Boosts?


  • vrijdag 12 juli 2024 15:00 uur
    Bijeenkomst Business Boost
    Ondernemerslab - Hengelo
    Lees meer

de vier levels van de Business Boost

level I

studenten gaan aan de hand van het eigen idee – onderneming de EntreComp skills toepassen. De skills worden digitaal verwerkt door de deelnemers zélf.  

level II

de ondernemers maken een verdiepingsslag in hun eigen onderneming. Als dit level doorlopen is, hebben de ondernemers omzet, klanten, een product of dienst en schrijven ze zich in bij de KvK. De skills worden digitaal verwerkt door de deelnemers zélf. Ná het behalen van dit level worden de ondernemers lid van de ROC Businessclub. 

level III

de ondernemers gaan de skills op “gevorderd” niveau trainen. De skills worden ook hier digitaal verwerkt door de deelnemers zélf. Na afronding van level 3 ontvangen de deelnemers een voucher van Ondernemerslab ter waarde van € 250 waarmee men door kan naar level IV. 

level IV

de ondernemer (oud student, lid van de ROC Businessclub) wordt gekoppeld aan een betaalde, professionele bedrijfscoach. Voorwaarde is dan wél het runnen van een eigen bedrijf, full-time.  

De vier niveaus binnen de Business Boost worden bepaald door de mate waarin je bekwaam bent op drie competentiegebieden met elk vijf specifieke competenties.

Dit Entrepreneurship Competence Framework (kortweg EntreComp) beschrijft ondernemerschap als competentie en geeft daarmee een gemeenschappelijk begrippen- en referentiekader voor initiatieven op het gebied van ondernemingsgericht ontwikkelen.

De Business Boost leden worden ook lid van de ROC-Businessclub.

Business Boost is een traject dat de ondernemers leidt van idee naar waardecreatie. Op zijn Nederlands gezegd: geld verdienen.

Maak kennis met Sanne Kroezen

Maak kennis met Sanne Kroezen

Sanne Kroezen is boerendochter van Melkveebedrijf de Grote Kroeze,  waar Sanne zelf ijs maakt van de melk van de melkkoeien van haar ouders.
In dit interview lees je hoe ze hiermee begonnen is en wat haar passie is. 

Lees meer
Maak kennis met ondernemer Pepijn Roering

Maak kennis met ondernemer Pepijn Roering

Voor het magazine van het Ondernemerslab hebben wij ondernemende jongeren geïnterviewd die kunnen vertellen over hun ervaring bij het opstarten van hun bedrijfje. Deze jongeren zijn Renske, Pepijn, Sanne en Max.
Deze week volgt het interview van Pepijn. Hij heeft een eigen foodtruck hij gaat vertellen hoe en waarom hij hiermee is begonnen. 
Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan dit artikel! 

Lees meer
Ondernemen is topsport…

Ondernemen is topsport…

Passie voor wat je doet, discipline, motivatie, energie, dat zijn karaktereigenschappen die je nodig hebt als professioneel sporter, maar ook als ondernemer. En dat hebben de ondernemende studenten vrijdag 20 mei 2022 tijdens de Business Boost kunnen ervaren. Dilara...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This