Business Boost

Ben jij een ondernemer?

Wil jij jouw ondernemende skills verbeteren?

Wil jij een helder beeld van jezelf én jouw eigen onderneming krijgen?

Wil jij jouw business een boost geven maar je weet niet hoe?

Kom dan naar het Startup café en maak kennis met het Business Boost traject waarmee je uiteindelijk als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt.
Het startup café wordt afwisselend georganiseerd in Enschede, Hengelo, Almelo en Rijssen.

Bij elk Startup-café zijn teamleden van Ondernemerslab én een ondernemer aanwezig. Door met studenten in gesprek te gaan én de drive van de studenten uit te vragen, scouten we deelnemers voor de Business Boost.

Dit traject kent vier niveaus van elk tien bijeenkomsten. In het laatste niveau krijg je persoonlijke coaching van een (betaalde) beroepskracht maar dan ben je al van school en als zelfstandig ondernemer actief.

Wanneer zijn de volgende
Business Boosts?


 • vrijdag 1 juli 2022 15:00 uur
  Start-Up Café
  Ondernemerslab - Hengelo
  Lees meer

de vier levels van de Business Boost

level I

studenten gaan aan de hand van het eigen idee – onderneming de EntreComp skills toepassen. De skills worden digitaal verwerkt door de deelnemers zélf.  

level II

de ondernemers maken een verdiepingsslag in hun eigen onderneming. Als dit level doorlopen is, hebben de ondernemers omzet, klanten, een product of dienst en schrijven ze zich in bij de KvK. De skills worden digitaal verwerkt door de deelnemers zélf. Ná het behalen van dit level worden de ondernemers lid van de ROC Businessclub. 

level III

de ondernemers gaan de skills op “gevorderd” niveau trainen. De skills worden ook hier digitaal verwerkt door de deelnemers zélf. Na afronding van level 3 ontvangen de deelnemers een voucher van Ondernemerslab ter waarde van € 250 waarmee men door kan naar level IV. 

level IV

de ondernemer (oud student, lid van de ROC Businessclub) wordt gekoppeld aan een betaalde, professionele bedrijfscoach. Voorwaarde is dan wél het runnen van een eigen bedrijf, full-time.  

De vier niveaus binnen de Business Boost worden bepaald door de mate waarin je bekwaam bent op drie competentiegebieden met elk vijf specifieke competenties.

Dit Entrepreneurship Competence Framework (kortweg EntreComp) beschrijft ondernemerschap als competentie en geeft daarmee een gemeenschappelijk begrippen- en referentiekader voor initiatieven op het gebied van ondernemingsgericht ontwikkelen.

De Business Boost leden worden ook lid van de ROC-Businessclub.

Business Boost is een traject dat de ondernemers leidt van idee naar waardecreatie. Op zijn Nederlands gezegd: geld verdienen.

Meedoen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met op om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  De vakjes met een * in ieder geval invullen.

  Pin It on Pinterest

  Share This