Tijdens de Xcelerate Days zijn de studenten van de niveau-3 opleiding Sport & Bewegen van ROC van Twente aan de slag gegaan om een vitaliteitsprobleem binnen een bedrijf op te lossen. Ze zijn binnen teams met diverse tools aan de slag gegaan om tot een passende oplossing te komen voor hun ‘klant’. Vier dagen waarbij ‘learning by doing’ centraal staat, dát is ondernemend onderwijs.

In een notendop!

De eerste dag werd door Marleen Pegge van Sportaal afgetrapt als keynotespreker, waarnaar er een DISC training volgde onder begeleiding van Richard Woestenenk en Bartjan Groothengel. Aan de hand van de gedragstijl van de student, werd er een complementair team samengesteld.
Op de kansenmarkt hebben studenten een casus gekregen van TechDog Group (Joy Ridha), Countus (Joost Heijmer RB) en Assist Verzuim (Janneke de Wilde en Walter Weghorst), waar ze de overige drie dagen mee aan de slag konden.
Tussen de werkvormen door werden studenten meegenomen in de inspirerende verhalen van Maarten Vazquez, Jordy Kamphuis en Eric Braamhaar en Bert Eeftink.

Finale

Donderdag was het de dag om de oplossingen te pitchen aan een deskundige vakjury, bestaande uit de bedrijven Countus, TechDog Group en Assist Verzuim. Dit werd gedaan in het sfeervolle muziekcafé van het Metropool | Poppodia van Twente.

Ieder bedrijf riep één team als winnaar uit:
– TechDog: team Fit4All
– AssistVerzuim: team J.B.J.A.
– Countus: team Dutch Athletics (ook overall winnaar)

Nogmaals dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan deze succesvolle dagen.

De winnaars van de pitch temidden van de juryleden.

#exceleren #ondernemendheid #ondernemers #onderwijs #trainingen#sportenbewegen #leren #pitchen #ondernemerslab #twente

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This