O2LAB Twente

O2LAB hub Twente is een samenwerking tussen: ROC van Twente, MKB Twente en Saxion Centrum voor Ondernemerschap.
O2LAB hub Twente richt zich op het integreren van ondernemerschap (op basis van Entrecomp Framework) in het curriculum. Onder meer door te onderzoeken wat er in de verschillende opleidingen voor nodig is, door de inzet van ondernemerschapsambassadeurs en door een evaluatie instrument te ontwikkelen dat de effectiviteit van die ondernemerschapsonderwijs interventies kan meten.
Andere activiteiten zijn gericht op het versterken van betrokkenheid van ondernemers bij het onderwijs; ondernemers brengen actuele vraagstukken in en worden ingezet als mentoren en rolmodellen voor ondernemende studenten.
Ook verbetert het de start-up-ondersteuning door betere afstemming van bestaande practices van de partners en door te leren van elkaar.

O2LAB Agenda

  Aftermovie First Dates Event O2 Lab Twente

  Aftermovie First Dates Event O2 Lab Twente

  Bij het O2 Lab Twente First Dates Event wordt een studentondernemer gekoppeld aan drie verschillende ondernemers. Oftewel: ‘daten’ tijdens een smakelijk driegangendiner. Bij elke gang een nieuwe ondernemersdate dus!

  Lees meer

  O2 labs

  7 regionale samenwerkingsverbanden tussen onderwijsinstellingen en ondernemers uit de regio krijgt vanuit het nationale O2LAB programma een financiële impuls en ondersteuning om hun ondernemerschapsonderwijs te versterken.

  Pin It on Pinterest

  Share This