tips & tops voor
startende ondernemers

5 tips voor startende ondernemers

5 tips voor startende ondernemers – De perfecte start, een gouden formule en de ‘vier-urige-werkweek’

11 saaie tips voor startende ondernemers die je bedrijf maken of breken

Het is natuurlijk altijd leuk om een eigen onderneming te starten, maar ook wel spannend, want gaat je bedrijf zo lopen als je in gedachten hebt?

Je moet het starten van een eigen bedrijf niet onderschatten. Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Bijvoorbeeld: goede basiskennis boekhouden is belangrijk ook al besteed je je belastingzaken uit.

Belastingdienst: orienteer je goed!

Je wilt de stap maken en voor jezelf beginnen. Bij het starten van een onderneming komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld van tevoren goed na over rechtsvorm, huisvesting en administratie. Adviezen van de Belastingdienst: leuker kunnen ze het niet maken, makkelijker wel…

Regelingen en subsidies

Als startende ondernemer heb je vaak financiering nodig. Laat je een handje helpen door de overheid. Dit zijn de bekendste startersregelingen en subsidies voor startende ondernemers met ambitie. 

De 7 hoofdzonden van startende ondernemers

Alle begin is moeilijk. Dat geldt zoals bij zoveel dingen ook voor ondernemen. Jezelf tijdens de startfase weleens afvragen of je goed bezig bent is dus logisch, maar er zijn voor de hand liggende obstakels die je kunt vermijden. Dit zijn 7 bekende valkuilen voor startende ondernemers.

Belastingaangifte

Wat moet je als startende ondernemer weten over belastingaangifte?

10 belangrijke stappen bij het starten van een eigen bedrijf

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. In dit overzicht vindt u de 10 belangrijkste stappen. Sommige van deze stappen kunt u gelijktijdig uitvoeren.

Pin It on Pinterest

Share This