Tijdens de Xperience Days
ontdek je de kracht van
een ondernemende mindset,
voel je ondernemerschap
een stukje dichterbij komen
en ontdek je laatste innovaties
en ontwikkeling binnen jouw vakgebied.

Come and get it… join the team! 

 

student in de lead

De Week van het Ondernemen krijgt een opvolger. Anno 2021 is het een goed moment om een nieuwe weg in te slaan, waarbij het uitgangspunt van dit event – studenten in de lead – ongewijzigd blijft, maar de impact en het bereik groter en gerichter wordt.

De afgelopen jaren hebben we namelijk geconstateerd dat ‘de week’ enerzijds een geweldige kans is voor studenten om van A tot Z invulling te geven aan de voorbereiding en uitvoer van het programma, en daar ontzettend veel van te leren. Anderzijds was er elk jaar een terugkerend, heikel punt: teams aan boord krijgen om studenten aan te moedigen deel te nemen. Hierdoor was de Week van het Ondernemen van meerwaarde voor slechts een klein aantal studenten van een beperkt aantal colleges.

Daarom kiest het Ondernemerslab er voor om niet langer een Week voor Ondernemen te organiseren voor alle locaties en colleges tegelijk. In plaats daarvan zal er de aankomende jaren een event plaatsvinden dat optimaal aansluit op het ‘DNA’ van één specifiek college.

De verwachting is dat met deze aanpak en opzet veel meer betrokkenheid, enthousiasme en urgentie ontstaat binnen een college om deel te nemen aan het programma, dat het Ondernemerslab samen met het college en Team Ollie ontwikkelt. En dat deze aanpak en opzet derhalve zal leiden tot meer studenten en docenten die deelnemen.

De Week van het Ondernemen krijgt dus een opvolger… De Experience Days. Deze naam benadrukt dat ervaring opdoen centraal staat. Dat is precies waar we het verschil in willen en kunnen maken voor studenten:

‘Tijdens de Experience Days van jouw college
ontdek je de kracht van een ondernemende mindset,
voel je ondernemerschap een stukje dichterbij komen
en ontdek je laatste innovaties en ontwikkeling binnen jouw vakgebied.
Come and get it!’

Dit alles met het doel om de potentie van de studenten van ROC van Twente zo volledig mogelijk te benutten en hen sterkere, meer veelzijdige ondernemers of beroepsprofessionals voor de toekomst te maken.

Join the club…

ROC van Twente biedt elk jaar een nieuw team van studenten en docenten de kans om de inhoud en organisatie van de Xperience Days tot een succes te maken.
Zij zijn samen de motor, het hart en het brein achter alle activiteiten, ondersteund door team Ollie en Ondernemerslab Twente.

Kom maar op, als je durft…

Ben jij één van die studenten of docenten die wel een beetje uitdaging aandurven?
Wil jij samenwerken met een team om voor jouw opleiding of college een top-event te organiseren?
Pak jij die kans om eigen ideeën over ondernemerschap te prikkelen. Laat het ons snel weten!

    de ‘club’ van vorig jaar, vlak voordat corona toesloeg…

    Pin It on Pinterest

    Share This