ROZ: Partner in Ondernemen

Je experimenteert met ideeën, onderzoekt of je plannen haalbaar zijn en werkt aan je ondernemersvaardigheden. Je wordt begeleid door ervaren adviseurs van het ROZ.

Samen stellen we een plan van aanpak op, passend bij jouw situatie, eventueel in overleg met de docenten van jouw opleiding. Zowel studenten als oud-studenten kunnen gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening.

 

Wat kan het ROZ jou bieden?

  • Advies en begeleiding bij alles waar je als beginnende ondernemer mee te maken krijgt
  • Ondersteuning bij het opstellen van je ondernemingsplan
  • Coaching door ervaren ondernemers
  • Trainingen om je ondernemersvaardigheden te vergroten en een netwerk op te bouwen

 

Ook is het mogelijk om tijdens je studie al daadwerkelijk te starten met je bedrijf. De ROZ-adviseurs ondersteunen je bij alle zaken waar je als beginnende ondernemer tegenaan loopt.

Je kunt gebruik maken van de uitgebreide ervaring en kennis van de adviseurs.

ROZ Groep

 

074-2415100
info@rozgroep.nl

Bezoekadres

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

Openingstijden

ma: 08.30 – 21.00 uur
di t/m vr: 08.30 – 17.00 uur

Bert Breukers

adviseur ROZ

“Ondernemen is een uitdaging, helemaal als je dat tijdens je studie wilt doen. Daarom geef ik je graag advies en begeleiding. Omdat ik trainingen geef bij het ROZ op het gebied van succesvol verkopen, kan ik je tips geven waar je jouw klanten kunt vinden en hoe je ze benadert.”

Chantal Joldersma

adviseur ROZ

“Als adviseur vertel ik je graag wat er allemaal bij komt kijken als je voor jezelf wilt beginnen. Je kunt altijd bij mij terecht met vragen, je staat er niet alleen voor. Het stimuleren van ondernemerschap bij jongeren vind ik een uitdaging. Dat heb ik al kunnen ervaren tijdens het geven van gastcolleges over ondernemerschap aan studenten. Daarom adviseer en begeleid ik je graag bij de start van je eigen bedrijf. Ik help je bij het schrijven van je ondernemingsplan, zodat je goed voorbereid van start kunt. Bel of mail mij gerust voor meer informatie of een afspraak.”

Pin It on Pinterest

Share This