Heyy….,
Heb jij je nog niet aangemeld voor de nieuwjaarsborrel van 11 januari? Dat wil je toch niet missen… Hier zullen verschillende ondernemers aanwezig zijn om het nieuwe jaar ondernemend te beginnen 🙌🏼
Ook zal er een grote verrassing zijn! Achter de schermen is het nieuwe bestuur hier super druk mee geweest. Ben je al benieuwd?Locatie: Gieterij 200, Hengelo (ondernemerslab)
Datum: 11 jan. 2023, 19:00 – 21:30

Meld je nu gemakkelijk en kosteloos aan.

We zien je de 11e graag verschijnen, want ook jij bent een top ondernemer!

Groetjes,
Van het nieuwe bestuur

Nieuwjaarsborrel ROC Businessclub

De eerste activiteit die we organiseren is een Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2023, van 19:00 – 21:00 uur in het Ondernemerslab ROC van Twente, Gieterij 200 in Hengelo. Jij komt toch ook…

De ROC businessclub is ‘back in business’!

Een aantal creatieve doorzetters heeft een paar jaar geleden het initiatief genomen om een club op te richten voor en door ondernemende studenten en oud-studenten van ROC van Twente. Het idee: gebruik maken van elkaars kennis en vaardigheden om na(ast) je studie jezelf als ondernemer te positioneren en versterken. Gebruik maken van elkaars netwerk en samen initiatieven ontplooien en bijeenkomsten organiseren.

Toegegeven: de corona-jaren hebben er flink ingehakt bij de ROC Businessclub. Afgezien van een aantal on-line bijeenkomsten via Teams, mochten we geen bijeenkomsten organiseren. En ook het individuele netwerken viel tegen. Bovendien zijn vele bestuursleden van het eerste (en tweede) uur intussen afgestudeerd,  dus ontstond er behoefte aan nieuwe enthousiaste ondernemende types om de ROC Businessclub nieuw leven in te blazen.

Om te beginnen knallen we graag samen met jullie het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel.

 

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This