nieuws van ondernemerslab twente

Zet je mindset op scherp!

Zet je mindset op scherp!

Als je weet wie je bent,kun je doen wat je wilt..!" En dag lang samen met andere ondernemende studenten van ROC van Twente aan de slag met jouw mindset.Hoe ondernemend ben jij?Wat wil je bereiken?Waar liggen jouw ambities?En wat moet je doen om dat te realiseren? Deze...

Lees meer
Kick Your Business…!

Kick Your Business…!

Heb jij een supertof idee om je eigen bedrijf te beginnen? Of ben je daar al druk mee bezig? Dan is deze bijeenkomst in de Week van het Ondernemen iets voor jou!Een bijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemende studenten van ROC van Twente. Een dag lang (van...

Lees meer
Pitch je idee bij Start-Up Lab

Pitch je idee bij Start-Up Lab

Het uitwerken van een plan voor je onderneming is niet altijd even makkelijk. Daarom kwamen op 2 februari een aantal ondernemende studenten van ROC van Twente bij elkaar om hun bedrijf te pitchen en te vertellen wat de gang van zaken is.

Lees meer
Puzzeldag

Puzzeldag

29 januari is het Nationale Puzzeldag. En wij van Ondernemerslab houden wel van een puzzel. We pakken doorlopend uitdagingen op.
Durf jij deze uitdaging aan?

Lees meer
Start-up Café: gewoon doen!

Start-up Café: gewoon doen!

Loop jij al tijden rond met een innovatief startup idee? Heb jij jouw idee hier en daar al gedeeld en reageerde jouw omgeving hier positief op? Waar moet je dan mee verder gaan? Maak je geen zorgen, we know the struggle!

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This