Onlangs hebben we vanuit het Ondernemerslab Twente de fysieke kick-off van het project TEACH4SD gehad in Denemarken. Als Ondernemerslab Twente werken wij namens het ROC van Twente als partner aan dit bijzondere project. Wij doen samen met 15 andere partners uit Roemenië, Spanje, België, Denemarken en Nederland mee. Naast de kennismaking en het bezoek aan het ARoS Aarhus Kunstmuseum hebben we de doelstellingen, tijdlijn en voorwaarden intensief besproken.

Leidende rol in duurzame transitie

TEACH4SD zal leraren in staat stellen en opleiden om een leidende rol als veranderingsmakers in de duurzame transitie op zich te nemen. Het project heeft tot doel leiding te geven aan de ontwikkeling, het testen en de validatie van de beste tools op het gebied van onderwijs voor duurzame ontwikkeling (ESD). Samen met Hogeschool Saxion en Novel-T vormen wij het Centre of Vocational Excellence (CoVE) op het gebied van Ondernemerschap. We zullen dan ook in de nabije toekomst meer over dit waardevolle project posten.

Een goed begin

We waren erg onder de indruk van de gastvrijheid en organisatie van VIA University College. Wij willen onze gastheren Jeppe Kiel Christensen & Ditte Karla Lott Lauritsen nogmaals bedanken voor de goede zorgen. Wij kijken uit naar de volgende ontmoeting en verdere samenwerking!

#teach4sd #duurzaamheid #ESD #leadthetransition #greentransition #erasmusplus #centresofvocationaexcelence #ondernemerschap #rocvantwente #novel-t #saxion

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This