Dankzij corona en haar maatregelen hebben we er even op moeten wachten, maar vorige week woensdag de 6e van april kon de eerste netwerkborrel van de ROC Businessclub in 2022 eindelijk weer doorgaan! De ondernemende studenten spraken elkaar tijdens de netwerkborrel in de Twee Wezen in Hengelo. Met muziek van een dj en lekkere hapjes en drankjes beloofde het een geslaagde avond te worden.

Tijdens deze borrel hebben de jonge ondernemers met elkaar kunnen bijpraten, en kunnen leren van elkaars ervaringen in hun eigen ondernemingen. De student-ondernemers kunnen via de netwerkborrel van de ROC Businessclub gebruikmaken van elkaars netwerk om hun eigen positie als ondernemer te versterken.

ROC-B

De ROC Businessclub is een club opgericht voor en door ondernemende (oud-)studenten van het ROC van Twente. Tijdens de ROC Businessclub kunnen de jonge ondernemers over elkaars ervaringen praten en hiervan leren. Het doel is voor de ondernemers zich na(ast) de studie als ondernemers te versterken. Dit doen ze dus onder andere door gebruik te maken van elkaars netwerk.

Volgende borrel

De volgende netwerkborrel die de ROC Businessclub organiseert zal plaatsvinden op 11 mei in Preston Palace in Almelo. Carlo Slag, de eigenaar van Preston Palace, zal hier de gastspreker zijn. Vergeet je dus niet aan te melden via het Instagramaccount van de ROC Businessclub!

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This