Wouter van den Heuvel geïnterviewd over zijn eigen onderneming! Namelijk Go Fourward! Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder…

De oprichting

Wouter van den Heuvel is 20 jaar en is eigenaar van Go Fourward webdesign. Go Fourward begon met kleine simpele websites, maar doordat de klanten vroegen naar meer doet hij nu alles op online grafisch gebied. Wouter had 2 keer zijn ICT opleiding niet gehaald, dus is hij marketing en communicatie gaan studeren op het ROC van Twente om zijn sociale skills wat te boosten en daarna heeft Wouter zijn eigen bedrijf opgestart dat nu bijna 3 jaar loopt.

Wouter heeft veel moeten doen voor zijn eigen onderneming, bij alles wat hij doet houd je je eigen onderneming in je achterhoofd. Zorg dat je alles onder controle hebt in je eigen onderneming. Zorg ervoor dat je OVERAL bovenop zit!

Het Ondernemerslab avontuur

Wouter kwam per ongeluk bij het Ondernemerslab terecht, doordat hij te laat was voor zijn les. Op het televisie scherm zag hij iets voorbij komen van Jan Groothuis, en toen heeft Wouter gewacht totdat de slide van Jan Groothuis weer tevoorschijn kwam.

Wil jij nou meer informatie over Wouter van den Heuvel en zijn eigen onderneming Go Fourward? Beluister dan hier het interview! Of bekijk zijn sociale media!

Pin It on Pinterest

Share This