Ben jij een sociale ondernemer en wil jij je onderneming nóg beter maken? Dan kan dat met het versnellingsprogramma Move2Social! Je krijgt acht workshopdagen aangeboden waar steeds een ander onderdeel van jouw bedrijf onder de loep wordt genomen. Je krijgt workshops van experts en je krijgt begeleiding van een lokale ondernemer die jou zal coachen.

Er worden zes reguliere workshopdagen aangeboden waar je leert over financiën, marketing en nog veel meer andere onderwerpen. De zevende dag staat geheel in het teken van pitchtraining, omdat aan het einde van het programma jij jouw eigen ondernemingsvraag kan pitchen aan een breed publiek! Hierdoor krijg je de kans om in contact te komen met financiers en mensen die jou verder kunnen helpen met jouw onderneming.

Heb jij interesse om via dit programma aan de slag te gaan aan jouw eigen onderneming? Je kan je aanmelden voor het kick-off event op 19 april waar het programma geheel wordt uitgelegd en kun jij jouw vragen stellen over het programma.

 

Je kunt je nog aanmelden voor Move2Social tot 1 mei, dus wacht niet en meld je aan!

Voor meer informatie en aanmelding: Move2Social » Achterhoek

 

 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This