Voor Leon Grootveld zijn ‘Taste’ en ‘Power’ vaste ingrediënten in zijn jonge onderneming: het maken van zijn eigen Limoncello merk!

Leon is student ondernemer van de nieuwe 1-jarige opleiding Vakman-Ondenemer bij ROC van Twente. Vóór deze opleiding heeft Leon de opleiding, zelfstandig werkend kok, succesvol afgerond. Hij is nu werkzaam bij Restaurant Hanninkshof in Enschede en investeerd in zijn eigen onderneming. De passie voor het vak en verfijnen van smaken maakt hem elke dag blij!

Een unieke smaak ontwikkelen dat is zijn uitdaging. Daarnaast moet de naam een eigen karakter hebben. De Montagne of Leoncello, daar is Leon nog niet over uit, is gemaakt van zuivere en eerlijke producten, fris, puur en eerlijk en dat proef je!

Zijn mede student-ondernemers waren de gasten voor een proeverij met beoordeling. Maar liefst drie flessen Limoncello met verschillend recept werden gepresenteerd.

De eerste reacties waren zeer positief, maar Leon blijft schaven en gaat weer aan de slag voor de ontwikkeling van een perfecte eerlijke limoncello!

Leon wordt in zijn ondernemende activiteiten o.a. begeleid door ’t Ondernemerslab van ROC van Twente.

 

 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This