Anouska Kars behaalde met haar business-idee de eerste prijs tijdens de Euregionale Business Jump 2023, die van 13 tot en met 15 november 2023 werd georganiseerd.

Haar winnende bedrijfsidee: een kledinglijn op maat voor mensen die te maken hebben met lichamelijke beperkingen of handicaps.

Heb je ooit stilgestaan bij de uitdagingen waar mensen met een handicap mee te maken krijgen als het gaat om kleding? Anouska begrijpt dat elk individu uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom richt zij zich erop hen te helpen bij het vinden van kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol en functioneel. Of het nu gaat om aangepaste sluitingen, aangepaste pasvormen of aangepaste materialen, zij bedenkt kledingstukken op maat die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van mensen met een handicap of fysieke beperking. Anouska gelooft dat mode geen beperkingen kent!

Dat idee wist zij op overtuigende wijze te pitchen voor een kritische maar enthousiaste jury. Dat leverde haar de eerste plaats in deze Euregionale Business Jump op!

Wat is de Euregionale Business Jump?

Tijdens de Euregionale Business Jump helpen we jou als ondernemende student met een goed idee, om dit idee verder uit te werken. Daarvoor trekken we alles uit de kast! Tijdens workshops leren succesvolle Nederlandse en Duitse ondernemers je de kneepjes van het vak en hoe je van je eigen onderneming een succes maakt. Maar je gaat bijvoorbeeld ook aan de slag met een businessplan, de USP’s (Unique Selling Points) van jouw onderneming, marketing, het uitwerken van bedrijfsprocessen en financiële zaken rond een eigen bedrijf. Je werkt alleen of in kleine groepjes en iedere deelnemer krijgt een buddy. Deze buddy is ondernemer en is er speciaal voor jou om je te helpen met het uitwerken van je ideeën!

Wat levert deelname je op?

Veel! Je gaat je ideeën concreet maken, zodat het starten van je eigen bedrijf een grote stap dichterbij komt! Maar er is meer…
Op de laatste dag van de cursus presenteer je jouw uitgewerkte idee aan een jury. Ben jij degene met het meest veelbelovende idee? Dan word je de winnaar van de Euregionale Business Jump 2023. Je krijgt niet alleen eeuwige roem, je wint ook begeleiding bij het nog verder uitwerken van je idee of het opstarten van je eigen bedrijf!

Meedoen?

De editie 2023 van de euregionale Business Jump is afgesloten. Maar ook volgend jaar organiseren we weer een Business Jump. Houd deze site in de gaten voor meer info….

De Business Jump wordt georganiseerd/ondersteund door:

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This