Kampus Experience Center in Rijssen is een gebouw vol talent met opleidingen in bouw, installatietechniek, zorg en retail. Partners zijn REMO, ROC van Twente, Bouwmensen en Zorggilde.

Deze groep nieuwsgierige en supergemotiveerde studenten hebben de uitdaging aangenomen om een evenement te organiseren met als doel te ontmoeten, te inspireren en innovaties voor verschillende opleidingen te laten zien. De opdracht voor dit team studenten is een Xperience Day te organiseren in april 2024. Een dag voor studenten, medewerkers en gelieerde ondernemingen uit het bedrijfsleven.

Kick Off

De kick-off gisteren verliep in een bruisende sfeer!
Studenten zijn op zoek naar antwoorden: wat houdt een Xperience Day in? Voor welke doelgroep organiseren we precies? Hoe ga ik me bewust worden van mijn creatieve skills? Hoe komen we tot een mooi programma met workshops, lezingen, challenges en een Kampus uitstraling waar elke bezoeker zich thuis voelt.

In de brainstormsessie voel je de dynamiek van een groep studenten die antwoorden willen vinden en er zin in hebben!

Dank je wel Doetank en Leon Abbink voor de mooie opdracht die de studenten, Dorien Willems en Alice Dinkelman van Ondernemerslab Twente mogen uitwerken.

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This