De Week van het Ondernemen
22 26 maart 2021

ff

De Week van het Ondernemen

Een week lang workshops, evenementen, gastcolleges, excursies en nog heel veel meer, georganiseerd voor en door ondernemende studenten van ROC van Twente.

Kick-off Week van het Ondernemen 2021

Donderdag 8 oktober 2020 was het zover. De Kick-off van de Week van het Ondernemen 2021, die zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 maart 2021. Een week lang workshops, evenementen, gastcolleges,...

agenda

 

Meet the Team

Charissa Klein Poelhuis
studente Management Assistent
websiteemail
Kevin Slag
Mijn naam is Kevin, Kevin Slag. Een creatief en ondernemend mannetje dat begon met voetbalkleding uit China, verhuisde naar handel op Marktplaats en inmiddels door mijn influencer campagnes van iemands droom een mega groot spektakel maak dat uit komt.
Lees meer:
Wessel Drop
student Ruimtelijke Vormgeving
Tweedejaars student ruimtelijke vormgeving. Creatieve dude, snelle denker, nog sneller afgeleid. Vaak te vinden in een bos met mijn schetsboekje.
Meer..
Famke Booijink
studente Allround Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Famke Booijink en ik zit in het 3e leerjaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik vind het ontzettend leuk om iets te ondernemen, zoals de grime bij de carnavalsgala in mijn kleine dorpje Vasse, schoonheidsbehandelingen voor mensen verzorgen bij mij thuis en de gezelligheid opzoeken met vriendinnen.
Meer over Famke
Daphne Smelt
stagiaire Management Assistent
mijn naam is Daphne Smelt. Ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding Management Assistent. Ik ben de nieuwe stagiaire bij het Ondernemerslab. Ik heb heel veel zin in mijn stage en hoop op een leuke en leerzame tijd!
Lees meer:
Chudi Uzozie
team Ollie
Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren op zo’n beetje alle plekken van Nederland gezien hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We doen namelijk projecten en trainingen in Hilversum, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Almelo en helpen op al deze plekken jongeren om hun plannen, ideeën en ambities voor de (nabije) toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move om een stap dichter bij hun doel te komen.
meer weten over Chudi
Alice Dinkelman
projectleider
WvhO, Bootcamp, stage-begeleiding, Young Lady Business Academy, mini-ondernemingen en nog veel meer....
Lees meer
Jan Groothuis
manager Ondernemerslab
Willem Habers
adviseur communicatie & marketing
Inspirerende Initiatieven, Creatieve Communicatie, Pakkende Presentatie & Spraakmakende PR
Lees meer

De Week van het Ondernemen is een project van ROC van Twente om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers te bevorderen. De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door Ondernemerslab Twente en begeleid door Ollie Educational projects and events. 

Pin It on Pinterest

Share This