Bootcamp Ondernemerschap
15 – 19 maart 2021

De Week van het Ondernemen
22 – 26 maart 2021

The Upside of the Crisis

“The Upside of the Crisis”. Het eerste online event van de “De Week van het Ondernemen 2021”. Een talkshow over ondernemen in coronatijd. Gepresenteerd door Charissa Klein Poelhuis en Wessel Drop. Gasten waren cabaretier Thijs Kemperink,oprichter van Food Connect Wim Swiers en student-ondernemer Tijmen Jans.  Maja Keukenschrijver laat ons zien hoe je zelf een duurzaam mondkapje maakt en Lauri Hoekwater ging met haar klasgenoten de Jerusalema-Challenge aan!  Kijk de show hier terug.

De Week van het Ondernemen

Een week lang workshops, evenementen, gastcolleges, excursies en nog heel veel meer, georganiseerd voor en door ondernemende studenten van ROC van Twente.

agenda

 

Meet the Team

Famke Booijink
studente Allround Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Famke Booijink en ik zit in het 3e leerjaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik vind het ontzettend leuk om iets te ondernemen, zoals de grime bij de carnavalsgala in mijn kleine dorpje Vasse, schoonheidsbehandelingen voor mensen verzorgen bij mij thuis en de gezelligheid opzoeken met vriendinnen.
Meer over Famke
Wessel Drop
student Ruimtelijke Vormgeving
Tweedejaars student ruimtelijke vormgeving. Creatieve dude, snelle denker, nog sneller afgeleid. Vaak te vinden in een bos met mijn schetsboekje.
Meer..
Lauri Hoekwater
student Fac. Leidinggevende
Mijn naam is Lauri Hoekwater en ik ben 20 jaar oud. Mijn hobby is dansen! Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn en kan moeilijk stilzitten. Ik volg de opleiding Facilitair Leidinggevende niveau 4 aan het ROC van Twente in Almelo en zit in het laatste jaar.
Lees meer:
Maja Keukenschrijver
student Technical Engineering Mechatronica
Laatste jaar van de opleiding, finaliste van de Young Lady Business Academy 5.0, meerdere projecten en bedrijven, kan niet stil zitten. Check mijn social media accounts en bel/app gerust voor een kop koffie!
Lees meer
Charissa Klein Poelhuis
studente Management Assistent
websiteemail
Lynn Letteboer
studente Marketing en Communicatie
Mijn naam is Lynn, ik ben 18 jaar en volg de opleiding Marketing & Communicatie! Ik hou me veel bezig met social media en influencer marketing en hoop hier langzaam groter mee te worden. Momenteel help ik met veel plezier mee aan de organisatie van de WvhO 2021.
Lees meer
Kevin Slag
Mijn naam is Kevin, Kevin Slag. Een creatief en ondernemend mannetje dat begon met voetbalkleding uit China, verhuisde naar handel op Marktplaats en inmiddels door mijn influencer campagnes van iemands droom een mega groot spektakel maak dat uit komt.
Lees meer:
Daphne Smelt
stagiaire Management Assistent
mijn naam is Daphne Smelt. Ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding Management Assistent. Ik ben de nieuwe stagiaire bij het Ondernemerslab. Ik heb heel veel zin in mijn stage en hoop op een leuke en leerzame tijd!
Lees meer:
Chudi Uzozie
team Ollie
Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren op zo’n beetje alle plekken van Nederland gezien hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We doen namelijk projecten en trainingen in Hilversum, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Almelo en helpen op al deze plekken jongeren om hun plannen, ideeën en ambities voor de (nabije) toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move om een stap dichter bij hun doel te komen.
meer weten over Chudi
Alice Dinkelman
projectleider
Hi, mijn naam is Alice Dinkelman, het Ondernemerslab is mijn werkplek! Ik houd me bezig met het uitzetten van projecten, coachend adviseren en nog veel meer! Het concept en de kracht van de Week van het Ondernemen en de Bootcamp is voor mij de drijfveer om studenten te laten genieten van het organiseren en ervaren van een trendy aanbod van onderwerpen en gast ondernemers. Het teamwerk tussen studenten, ondernemers en docenten is elk jaar weer een feest!
Lees meer
Jan Groothuis
manager Ondernemerslab
Willem Habers
adviseur communicatie & marketing
Inspirerende Initiatieven, Creatieve Communicatie, Pakkende Presentatie & Spraakmakende PR
Lees meer

De Week van het Ondernemen is een project van ROC van Twente om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers te bevorderen. De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door Ondernemerslab Twente en begeleid door Ollie Educational projects and events. 

Pin It on Pinterest

Share This