De Week van het Ondernemen
22 – 26 maart 2021

Nieuws WvhO

agenda

   

  Meet the Team

  Famke Booijink
  studente Allround Schoonheidsspecialiste
  Mijn naam is Famke Booijink en ik zit in het 3e leerjaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik vind het ontzettend leuk om iets te ondernemen, zoals de grime bij de carnavalsgala in mijn kleine dorpje Vasse, schoonheidsbehandelingen voor mensen verzorgen bij mij thuis en de gezelligheid opzoeken met vriendinnen.
  Meer over Famke
  Wessel Drop
  student Ruimtelijke Vormgeving
  Tweedejaars student ruimtelijke vormgeving. Creatieve dude, snelle denker, nog sneller afgeleid. Vaak te vinden in een bos met mijn schetsboekje.
  Meer..
  Lauri Hoekwater
  student Fac. Leidinggevende
  Mijn naam is Lauri Hoekwater en ik ben 20 jaar oud. Mijn hobby is dansen! Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn en kan moeilijk stilzitten. Ik volg de opleiding Facilitair Leidinggevende niveau 4 aan het ROC van Twente in Almelo en zit in het laatste jaar.
  Lees meer:
  Maja Keukenschrijver
  student Technical Engineering Mechatronica
  Laatste jaar van de opleiding, finaliste van de Young Lady Business Academy 5.0, meerdere projecten en bedrijven, kan niet stil zitten. Check mijn social media accounts en bel/app gerust voor een kop koffie!
  Lees meer
  Charissa Klein Poelhuis
  studente Management Assistent
  websiteemail
  Lynn Letteboer
  studente Marketing en Communicatie
  Mijn naam is Lynn, ik ben 18 jaar en volg de opleiding Marketing & Communicatie! Ik hou me veel bezig met social media en influencer marketing en hoop hier langzaam groter mee te worden. Momenteel help ik met veel plezier mee aan de organisatie van de WvhO 2021.
  Lees meer
  Kevin Slag
  Mijn naam is Kevin, Kevin Slag. Een creatief en ondernemend mannetje dat begon met voetbalkleding uit China, verhuisde naar handel op Marktplaats en inmiddels door mijn influencer campagnes van iemands droom een mega groot spektakel maak dat uit komt.
  Lees meer:
  Daphne Smelt
  stagiaire Management Assistent
  mijn naam is Daphne Smelt. Ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding Management Assistent. Ik ben de nieuwe stagiaire bij het Ondernemerslab. Ik heb heel veel zin in mijn stage en hoop op een leuke en leerzame tijd!
  Lees meer:
  Chudi Uzozie
  team Ollie
  Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar gelukkig heb ik de afgelopen jaren op zo’n beetje alle plekken van Nederland gezien hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We doen namelijk projecten en trainingen in Hilversum, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam en Almelo en helpen op al deze plekken jongeren om hun plannen, ideeën en ambities voor de (nabije) toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move om een stap dichter bij hun doel te komen.
  meer weten over Chudi
  Alice Dinkelman
  projectleider
  Hi, mijn naam is Alice Dinkelman, het Ondernemerslab is mijn werkplek! Ik houd me bezig met het uitzetten van projecten, coachend adviseren en nog veel meer! Het concept en de kracht van de Week van het Ondernemen en de Bootcamp is voor mij de drijfveer om studenten te laten genieten van het organiseren en ervaren van een trendy aanbod van onderwerpen en gast ondernemers. Het teamwerk tussen studenten, ondernemers en docenten is elk jaar weer een feest!
  Lees meer
  Jan Groothuis
  manager Ondernemerslab
  Willem Habers
  adviseur communicatie & marketing
  Inspirerende Initiatieven, Creatieve Communicatie, Pakkende Presentatie & Spraakmakende PR
  Lees meer
  Marit Vossebeld
  Stagiare
  Ik ben Marit en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Management Assistent niveau 4. Ik ondersteun het Ondernemerslab als management assistent. Ik hoop dat ik me in deze stage veel kan ontwikkelen en een leuke tijd heb met alle collega’s.
  Lees meer
  Mayke Groteboer
  stagiaire
  Ik ben Mayke en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Mediaredactiemedewerker en ben erg geïnteresseerd in filmen en interviewen. Ik hoop dat ik tijdens mijn stage mij hierin meer kan ontwikkelen!
  Lees meer

  De Week van het Ondernemen is een project van ROC van Twente om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers te bevorderen. De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door Ondernemerslab Twente en begeleid door Ollie Educational projects and events. 

  Pin It on Pinterest

  Share This