Dinsdag 26 februari 2019 presenteerden de toppers van het TopTraject hun adviezen in het kader van het project ‘Vitale Binnenstad’ voor de gemeenteraad van Almelo. Met een echte opdracht van de gemeente Almelo (‘Hoe kan de winkelleegstand in de Grotestraat Noord teruggebracht worden?’) gingen de studenten op onderzoek uit.

Deze avond presenteerden zij hun bevindingen voor leden van de Almelose gemeenteraad. Na een welkomstwoord door Jan Martin van Rees, wethouder binnenstad van de gemeente Almelo, gaven de studenten een presentatie over hun bevindingen en adviezen.

All aanwezigen waren zeer onder de indruk van wat deze ‘toppers’ onder tijdsdruk en in zeer korte tijd wisten te presenteren.

Toptraject

Het Toptraject is een project dat zich richt op vmbo-leerlingen die een succesvolle vmbo-mbo-hbo route willen en kunnen volgen. In het Toptraject werken 8 vmbo scholen, ROC van Twente en Saxion samen aan het realiseren van deze route. Recentelijk is in de politiek hernieuwde aandacht voor de mogelijkheid van leerlingen om gedurende hun schoolloopbaan te kunnen ‘stapelen’ om zo hun weg naar een hoger onderwijsniveau te vinden. Meer weten? check www.toptraject.nl 

Ondernemerslab

Dit project wordt mede georganiseerd en begeleid door Ondernemerslab Twente, dat verantwoordelijk is voor de inhoudelijke invulling en vormgeving.
Meer weten? Kijk hier>>

 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This