Maandag 3 december 2018 gingen onze Toptrajectstudenten in het Stadslab Almelo weer aan de slag met het project ‘Vitale Binnenstad’. De ideeën voor het verbeteren van de binnenstad van Almelo beginnen steeds concretere vormen aan te nemen.

In het project Vitale Binnenstad werk je met studenten van verschillende opleidingen en beroepsrichtingen én met mensen uit het Midden- en Kleinbedrijf samen om concrete plannen en/of initiatieven te ontwerpen om verbeteringen aan te brengen in de binnenstad van Almelo.
Er wordt hierbij specifiek gericht op vernieuwende retail concepten, stadsmarketing en het organiseren van evenementen om de binnenstad van steden levendiger en aantrekkelijker te maken

Studenten worden nadrukkelijk verbonden met initiatiefnemers en stakeholders uit het bedrijfsleven. Op deze manier kan er een co-creatie tussen beide partijen ontstaan. Het project wordt uitgevoerd op locatie.

Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met het “Toptraject vmbo > mbo > hbo”. In dit traject worden excellent studenten voorbereid op een vervolgstudie aan het hbo, waarbij veel aandacht is voor het aanleren van hbo-competenties.

 

Pin It on Pinterest

Share This