Interview met Tom Hooge Venterink! Tom is 21 jaar en is oprichter/mede eigenaar van ConnectHouses BV! Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder of beluister het interview!

De oprichting!

ConnectHouses houdt zich voornamelijk bezig met internationale vastgoed bemiddeling aan de hand van een eigen ontwikkeld online platform. Waarop de vraag en aanbod van de vastgoed bij elkaar komt. Het bedrijf kwam tot stand door een eigen ‘frustratie’. Zijn ouders vroegen hem of hij wou kijken naar een appartementje aan de Côte d’Azur. Hier is hij naar gaan zoeken en had iets gevonden, waar hij vervolgens contact mee wou zoeken. Maar toen bleek het bedrijf eigenlijk helemaal niet te bestaan.

De stappen die Tom heeft ondernomen om ConnectHouses op te zetten is de juiste mensen om je heen te vinden, ontwikkelaars en online marketeers. Waar de ondernemers verder op moeten letten is de betrouwbaarheid voor klanten.

Het Ondernemerslab

Tom kwam bij het Ondernemerslab via zijn compagnon Remy Wolters die kende Wouter van den Heuvel, huidige voorzitter van de ROC businessclub. En toen stond de ROC businessclub net in de kinderschoenen en sindsdien is Tom daar in mee gegroeid. Het Ondernemerslab heeft een boost gegeven aan Tom zoals motivatie, inspiratie en ideeën. 

Beluister hier het interview met Tom Hooge Venterink!

 

Pin It on Pinterest

Share This