SUPERPOWERED zijn deze ondernemende kinderen van 9 t/ m 15 jaar!
Onze collega Alice Dinkelman was jurylid bij de www.firstlegoleague.nl de regiofinale in Hogeschool Saxion Enschede op 21 januari 2023.

De FIRST® LEGO® League is een internationale gemeenschap voor kinderen van 4 t/m 15 jaar, waarin elk kind op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. De kinderen ontwikkelen op deze manier hun (21e-eeuwse) vaardigheden en zijn op een creatieve manier bezig met wetenschap en technologie. Ze worden geïnspireerd om te experimenteren en kritisch te denken.

Ondernemen en innoveren doe je samen. Samen maak je een succesvol product. Niet alleen het product en het resultaat zijn uiteindelijk belangrijk, ook het proces hoe je tot je resultaat komt is essentieel. Hoe heb jij dat proces beleefd? Hoe was de betrokkenheid met elkaar? Wat heb je geleerd van de meningsverschillen? Welk compliment zou je je teamgenoot geven? Waar ben je trots op?

SUPERPOWERED is de challenge: waar komt energie vandaan, hoe wordt het gedistribueerd, opgeslagen en gebruikt? Een technische uitdaging voor de kinderen om een Lego Robot te maken die deze challenge recht doet.

Een challenge… een wedstrijd, dus. Met een winnaar. Deze wedstrijd kende alleen maar winnaars.
We hebben genoten van de passie, technisch inzicht, creativiteit en teambeleving van de kinderen!

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This