Student Bedrijven

Een Student bedrijf is een initiatief waarbij (oud) studenten onder aansturing en met ondersteuning van het ROC en ROZ zoveel mogelijk op eigen risico een bedrijf runnen, voor een bepaalde periode. Vervolgens wordt het bedrijf overgenomen door een volgende geïnteresseerde (groep) student(en). Het oprichten van een Student bedrijf vindt in overleg met docenten plaats. Heb jij ideeën voor Student bedrijf of wil je deelnemen in een bestaand Student bedrijf? Neem dan contact met ons op.

De volgende Student Bedrijven zijn nu actief:

Flofit
Floris Dinkelman
FloFit geeft personal training en groepslessen gebaseerd op Crossfit en Bootcamp. Flofit heeft een aantal verschillende trainingen, zodat je alle kans hebt om deel te nemen. Flofit doet er alles aan om jou een goede training te geven. Of je nou spiermassa wilt aankomen, conditie wilt opbouwen of gewoon even wat afleiding nodig hebt, de training wordt hierop aangepast.

Klimwand
Stefan Bos
Op het terrein van de Universiteit Twente is een klimmuur die door een student wordt geëxploiteerd. Scholen, bedrijven, instellingen en particulieren kunnen onder deskundige leiding ervaren wat klimmen is. Door combinaties te maken met ander Outdoor Activiteiten is een compleet aanbod van survival en training mogelijk.

Total Sport Result
Daan ten Kampe
Total Sport Result ziet graag dat de mens doet waar hij zin in heeft wat betreft sporten. Zij willen dat mensen weer met plezier gaan sporten en dat ze nieuwe mensen ontmoeten. Dit kan alleen als de goede trainers binnen hun sport goed samenwerken met ander sporttrainers op andere gebieden. Total Sport Result is gericht op de sport en wil het beste uit de sporter halen. Door goed bij clubs te kijken, kunnen wij de mensen makkelijk doorsturen naar een geschikte trainer voor hem of haar.

Play4fun
Bob Huisken

OWNZ (Op weg naar zelfstandigheid)
OWNZ biedt weerbaarheidstrainingen aan scholen en instellingen.

Mufique
Kevin Noppers
Bij Mufique ben je aan het juiste adres voor je logo, huisstijl maar ook je volledige website en webshop. Mufique regelt ook al je drukwerk, van visitekaartje tot billboard en van fleecevest tot geboortekaartje.

Podium- en Evenemententechniek
Joep den Ouden

Interieuradvies
Sascha Revenboer, Eefke Arends

Meest recente initiatieven voor Student bedrijven die nog in ontwikkeling zijn: ROC Hotel, Textielbedrijf Anno Nu, People-Car, pop-up store Almelo/Hengelo.

Joep Latka (Arts & Crafts),
Dirk-Jan Kroeske (Wood Design);
Remy Wolters (Cargo Matcher);
Tayren Hiera (Dreamn Catchers);
Wouter van de Heuvel (Go fourward)
Sharon Pannen (Sharon Pannen)
Joy Ridha (Smit pro)

Pin It on Pinterest

Share This