Als de coronapandemie ons één ding duidelijk heeft gemaakt, is het dat digitale technieken en online evenementen niet meer weg te denken zijn uit onze wereld.

Ook in post-corona tijden zal meer en intensief een beroep worden gedaan op de techniek om colleges, evenementen en bijeenkomsten live te streamen via digitale kanalen.

Studenten én docenten van de Podiumacademie Twente zijn zich enthousiast gaan bekwamen in de technologie die nodig is om online evenementen te registreren en te streamen via YouTube of andere platforms.

Daarom heeft het ondernemerslab van ROC van Twente, in samenwerking met de podiumacademie de livestream squad opgericht.

doel

Doel van de livestream squad is om studenten een goede plek te bieden waar zij hun kennis en vaardigheden op het gebied van online-registraties en broadcasting kunnen combineren met ondernemende vaardigheden.

techniek + ondernemerschap

Naast hun technische kennis en vaardigheden oefenen de studenten in ondernemende vaardigheden als samenwerken, organiseren, acquisitie en communicatie met opdrachtgevers.

voorbeelden van producties

“Wij zijn Familie”
in samenwerking met Theaterklas Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede

“Theater na de Dam”
in samenwerking met de Theatermakerij Enschede

Concert “De Tor All Stars” & Pubquizz
in samenwerking met Jazzpodium de Tor en Mystiek Theater Enschede

Podiumacademie Broodje Cultuur
live vanuit Kapelzaal Hof 88 Almelo

BPV Accreditatie

De livestream squad is door S-BB geaccrediteerd als BPV-plaats voor de opleiding Podium- en Evenemententechniek, niveau 3 en niveau 4.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Pin It on Pinterest

Share This