De ROC Businessclub: een actieve club van, voor en door ondernemende (ex)studenten van ROC van Twente. Regelmatig organiseren ze bijeenkomsten om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Zo ook donderdag 15 juli 2021. Terwijl de meeste mede-studenten zich voorbereidden op hun vakantie, kwamen zij bijeen in de Jonas in de Gieterij in Hengelo. Thema van deze bijeenkomst: Sales.

Acquisitie & Sales

Je kunt nog zo’n mooi product op de markt brengen, of zo’n unieke dienst leveren; je moet ‘t wel aan de man/vrouw zien te brengen. En dat valt vaak nog niet mee. Hoe doe je dat? De eerste kennismaking en de volgende stap om van een relatie een klant te maken? En van een klant een fan?

“Een interessante en inspirerende bijeenkomst, waar we veel aan hebben gehad”, aldus een van de deelnemers. “Goed om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.”

ROC Businessclub

De ROC Businessclub is er voor studenten en afgestudeerden van ROC van Twente die een eigen bedrijf hebben of willen beginnen. Voorwaarden om lid te worden: je moet zijn ingeschreven als student bij ROC van Twente of recentelijk zijn afgestudeerd en moet zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met je eigen onderneming. That’s It!!

Iets voor jou?

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This