De ROC businessclub is ‘back in business’!

Een aantal creatieve doorzetters heeft een paar jaar geleden het initiatief genomen om een club op te richten voor en door ondernemende studenten en oud-studenten van ROC van Twente. Het idee: gebruik maken van elkaars kennis en vaardigheden om na(ast) je studie jezelf als ondernemer te positioneren en versterken. Gebruik maken van elkaars netwerk en samen initiatieven ontplooien en bijeenkomsten organiseren.

Toegegeven: de corona-jaren hebben er flink ingehakt bij de ROC Businessclub. Afgezien van een aantal on-line bijeenkomsten via Teams, mochten we geen bijeenkomsten organiseren. En ook het individuele netwerken viel tegen. Bovendien zijn vele bestuursleden van het eerste (en tweede) uur intussen afgestudeerd,  dus ontstond er behoefte aan nieuwe enthousiaste ondernemende types om de ROC Businessclub nieuw leven in te blazen.

En dit zijn ze!
Op de foto, van links naar rechts: Robin Hartgerink, Jesse Wissink, Sophie ten Hartog en Nisha Chamoun.

Zij vormen samen het nieuwe bestuur van ROC Businessclub. Met dat nieuwe bestuur gaan wij de komende tijd voor jullie toffe evenementen verzorgen.  We willen graag gezamenlijk ons netwerk vergroten en in de toekomst een netwerkclub zijn voor jonge (student)ondernemers.

Om te beginnen knallen we graag samen met jullie het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel.

 

Nieuwjaarsborrel ROC Businessclub

De eerste activiteit die we organiseren is een Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2023, van 19:00 – 21:00 uur in het Ondernemerslab ROC van Twente, Gieterij 200 in Hengelo. Jij komt toch ook…

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This