Het uitwerken van een plan voor je onderneming is niet altijd even makkelijk. Daarom zijn er op 2 februari een aantal studenten bij elkaar gekomen om hun bedrijf te pitchen en te vertellen wat de gang van zaken is.

De meeting werd geleid door Ruben van den Burg. Ruben heeft zelf ook een eigen onderneming, genaamd: SalesPrikkels. Binnen deze onderneming combineert Ruben zijn passie voor sales en ondernemen. Zijn passie wil hij ook graag doorgeven aan studenten. Daarom werkt hij samen met het Ondernemerslab.
Een aantal studenten gaven een pitch over hun eigen onderneming. Na en tijdens de pitch kon iedereen zijn eigen mening geven en discussiëren over de bedrijven.

Ondernemingen van de studenten

Nick heeft zich kortgeleden ingeschreven bij de KVK. Hij is een eigen bedrijf gestart, genaamd: PRO Social-Media. Met deze onderneming helpt hij bedrijven met het inzetten van sociale media.
Maarten was online aanwezig bij Start-Up. Hij is een onderneming gestart (Qlash) waarbij hij chips verkoopt. Zo’n chip kun je op je telefoon plakken en daarmee kun je heel makkelijk een link, telefoonnummer of social media met een ander delen van telefoon tot telefoon.
Corona heeft een grote rol gespeeld bij de onderneming van Robin Hartgerink. Hij is van plan het recreatie bedrijf van zijn ouders over te nemen, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Hierdoor is Robin erg creatief gaan nadenken en heeft een aantal nieuwe plannen voor het bedrijf. Hij wil graag een voedselbos ontwikkelen naast het recreatie bedrijf. Ook is hij bezig met de vakantiehuisjes up to date te maken en dingen te organiseren die wel kunnen met de coronamaatregelen.
Daan Hardick is bezig met het uitbreiden van het assortiment van zijn onderneming All For Beards. Op dit moment heeft hij een groeiset voor alle haartypes. Deze producten zijn natuurlijk en niet getest op dieren.

Jouw eigen onderneming starten?

Zou jij ook graag een eigen onderneming willen starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor Start-Up Lab. Het leuke aan Start-Up is dat je met andere studenten en ondernemers kunt praten en tips kunt krijgen. Dus heb je interesse, meld je dan aan.

Aanmeldformulier Start-Up Café

  De vakjes met een * in ieder geval invullen.

  close

  gewoon doén...

  Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
  Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

  We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

  Pin It on Pinterest

  Share This