Donderdag 16 mei 2019 hebben het Ondernemerslab en het Edulab officieel het nieuwe LAB geopend. Na een aantal korte toespraken was de eer aan Trudy Vos en John van der Vegt, college van bestuur van ROC van Twente, om het doek te openen. Nadat het doek geopend was kon iedereen een kijkje nemen in het helemaal ingerichte en nieuwe LAB.  

De inrichting van het LAB werd tijdens deze dag ook voor het eerst getoond. Het is nu een plek voor studenten en docenten om samen te komen om te kunnen werken aan hun bedrijf.

Ben jij zelf ook nieuwsgierig naar het nieuwe lab kom dan een keer een kijkje nemen!

Studentbedrijven

Tijdens deze dag waren er nog veel meer activiteiten naast de opening. Er waren veel studentbedrijven die lieten  zien hoe ver ze zijn gekomen. Van drone-piloten tot schoonheidsspecialisten: er was voor iedereen wat te doen. Ook werden door de studenten hapjes verzorgt.

Ondernemerslab en Edulab

Het Ondernemerslab van ROC van Twente initieert, organiseert, faciliteert  initiatieven, projecten en evenementen gericht op het bevorderen van een ondernemende houding, ondernemend gedrag en ondernemerschap bij studenten en medewerkers van ROC van Twente

Het Edulab van ROC van Twente is een plek waar docenten samen met collega’s kunnen onderzoeken hoe educatieve technologie ingezet kan worden. Dit wordt gedaan door uit te proberen en ervaringen te delen, onder andere tijdens trainingen en netwerk- en themabijeenkomsten.

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This