Op woensdag 28 september nam het team van Ondernemerslab Twente deel aan het O2Lab Event 2022 in Saxion Hogeschool in Deventer. Thema: ‘meer en beter ondernemerschap in het onderwijs’. O2 staat voor Ondernemerschap en Onderwijs.

De opening werd verzorgd door dagvoorzitter Dolf Jansen en gastheer Jan Willem Meinsma, van het College van Bestuur van Saxion. Vervolgens was er een presentatie van Yvette Baggen van de Universiteit Wageningen over het rapport “Inzicht in Ondernemerschapsonderwijs”. Aansluitend nam Dolf Jansen ons op zijn eigen ludieke en soms ontregelende manier mee in de wereld van ondernemerschapsonderwijs door een tafelgesprek over toekomst ondernemerschapsonderwijs met o.a. Eppo Bruins, Frans Nauta, Joeri van de Steenhoven en Richard Slotman.

Na de lunch gingen we aan de slag met verschillende workshops, allemaal met het onderwerp; Hoe geef je ondernemerschapsonderwijs nou écht een boost? Van ‘toekomstgericht ondernemerschapsonderwijs’ tot en met ‘de impact van ondernemerschapsonderwijs’.

Een leerzame en inspirerende dag waarbij er ook veel ruimte was voor netwerken. Waardevol en voor herhaling vatbaar!

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This