Markeer deze historische datum met een gouden ster! Met trots presenteren wij u het enige echte, ongeëvenaarde, en absoluut noodzakelijke glossy magazine: “Jan – The Magazine”!

In dit schitterende tijdschrift, uitgebracht door het illustere Ondernemerslab Twente, vieren we het afscheid van een legende, de enige echte Jan Groothuis. Wie heeft er nou niet van hem gehoord? Jan, de man die meer is dan een naam, een fenomeen dat synoniem staat voor succes.

Blader door de glanzende pagina’s vol met exclusieve interviews waarin Jan’s collega’s hun meest memorabele “Jan-momenten” delen. Ontdek de geheimen achter zijn onberispelijke koffiepauze routine, de kunst van het perfecte handdruk, en natuurlijk, de legendarische Jan-grappen die de gangen van Ondernemerslab Twente hebben doen schudden van het lachen.

Maar wacht, er is meer! “Jan – The Magazine” bevat ook een speciale fotogalerij van Jan’s meest iconische outfits – van zijn onberispelijke pakken tot zijn casual vrijdag-ensemble. En voor de echte fans, een verzameling van Jan’s meest inspirerende quotes die uw kantoor of woonkamer zeker zullen verfraaien.

“Jan – The Magazine”, nu exclusief hier downloaden. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet een beetje meer Jan in zijn leven?

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This