De Marktplaats Ondernemerslab Twente is ontwikkeld voor het project “mini-ondernemingen” van ROC van Twente. In dit project richten studenten van diverse opleidingen hun eigen onderneming op en ontwikkelen ze hun eigen bedrijfsplan.

Corona

Het project zou worden afgesloten met een grote markt, waarop de mini-ondernemingen hun producten zouden verkopen. Maar toen kwam het Corona-virus. De markt ging niet door, de mini-ondernemingen bleven met hun producten zitten…

Daarom heeft het Ondernemerslab van ROC van Twente deze on-line marktplaats ontwikkeld. Mini-ondernemingen en andere student-bedrijven kunnen hier een account aanmaken en hun producten on-line aanbieden. Klanten kunnen producten bestellen. Zodra een product wordt besteld ontvangt de mini-onderneming/student hiervan een mail, waarop hij/zij contact kan opnemen met de klant om afspraken te maken over de levering en wijze van betaling.

e-Commerce in de praktijk

Studenten/mini-ondernemingen kunnen zich op deze marktplaats ook uitgebreid profileren en on-line sales- en marketing-activiteiten opzetten. Bezoekers/klanten kunnen via deze marktplaats beoordelingen geven over de aangeboden producten en/of de verkopers/mini-ondernemingen. e-Commerce in de praktijk!

Wij verwachten dat, ook als de Corona-maatregelen niet meer van kracht zijn, deze Marktplaats een waardevolle bijdrage kan zijn in het eigen maken van on-line marketingvaardigheden en e-commerce van onze studenten.

Zelf een kijkje nemen?

Ga naar Marktplaatsondernemerslab.nl>>

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This