Grafisch ontwerp nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben student mediavormgever aan het ROC van Twente. In het eerste jaar van de opleiding heb ik mijn passie voor vormgeving ontdekt.

Ik zet grote stappen en heb binnen twee jaar al flink wat kennis opgedaan en mijzelf al goed ontwikkeld. Zo heb ik o.a. al mogen vormgeven voor Heracles Almelo, waarbij het door mij ontwikkelde logo een wedstrijd op de mouw van de spelers heeft gestaan en in alle communicatie is gebruikt. Nog een Twents bedrijf heeft een door mij gemaakte animatie in gebruik namelijk: Foodconnect. Daarnaast ben ik twee keer verkozen als winnaar voor de Adobe live UI/UX challenge, een wedstrijd waarbij je een webdesign moet leveren die vervolgens beoordeeld wordt door designers van Adobe.

Wat mij onderscheidt van anderen is dat ik niet alleen een logo kan maken, maar bijvoorbeeld ook een animatie en een website. Zo kan ik het totaalpakket leveren. Ook verdiep ik me in jouw identiteit voordat ik ga ontwerpen. Ik laat jouw identiteit vervolgens duidelijk terugkomen in het ontwerp.

Mijn naam is Maarten van der Zwaan en ik ben uw mediavormgever.

Website: www.maartenvdz.nl

Facebook: http://bit.ly/2OeYpbz
Instagram: http://bit.ly/2C4jUoh

Mail: info@maartenvdz.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This