Chudie Ozozie van Team Ollie geeft een inleiding op de kick-off.

Donderdag 8 oktober 2020 was het zover. De Kick-off van de Week van het Ondernemen 2021, die zal plaatsvinden van 22 tot en met 26 maart 2021. Een week lang workshops, evenementen, gastcolleges, excursies en nog heel veel meer, georganiseerd voor en door ondernemende studenten van ROC van Twente.

In Mystiek Theater in Enschede was een club initiatiefrijke en creatieve mensen bijeen. Een bijzondere club op een bijzondere plek. Dat past helemaal bij de Week van het Ondernemen. Alles kan, alles mag, niets is te gek. Als het maar te maken heeft met innovatief, creatief en ondernemend zijn. Voor en door mensen die wel in zijn voor avontuurlijke ondernemingen en creatieve evenementen.

En corona? Ach, zoals een van de deelnemers zei: “Ieder probleem kun je ook zien als een uitdaging.” That’s The Spirit. We gaan nog veel horen van deze inspirerende club.

De Week van het Ondernemen is een project van ROC van Twente om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers te bevorderen. De Week van het Ondernemen wordt georganiseerd door Ondernemerslab Twente en begeleid door Ollie Educational projects and events. 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This