Bekijk hier het interview met Joy Ridha over zijn eigen onderneming SmitPRO Webdesign & Hosting! Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder en beluister interview…

 De oprichting

Joy Ridha is 23 jaar oud en hij is 4 jaar geleden begonnen met SmitPRO.  Ze maken websites voor zzp’ers en starters en bieden daarbij ook hosting aan, waar zij nu uniek in zijn geworden. Joy heeft veel contacten opgedaan in het Ondernemerslab, waaronder verschillende coaches om te kijken wat hij nu precies wilde. Daarna is hij SmitPRO op gaan richten. 

Bij een eigen onderneming zijn er veel dingen waar je op moet letten en moet je hard werken, zo werkt Joy 7 dagen in de week en komen er veel werkzaamheden extra bij kijken, zoals het op zoek gaan naar klanten. Hij heeft dan ook veel energie gestoken om zijn eigen onderneming op te starten. 

Tijdens de Week van het Ondernemen heeft Joy geholpen, daar kwam hij in aanraking met het Ondernemerslab waar hij Jan Groothuis en Bert Timmerman heeft leren kennen. Zij hebben Joy geholpen om zijn eigen onderneming te laten groeien.

Wil jij nou meer weten over Joy Ridha en zijn eigen onderneming? Beluister hier dan het interview! Of  bekijk zijn website: www.smitpro.nl

Pin It on Pinterest

Share This