LinkedIn is erg bekend onder een grote groep mensen. Toch zijn er een hele boel die er niet zo actief mee zijn. Op 9 maart 2021 gaf Mathieu van Strijp een presentatie over LinkedIn en waarom dit handig kan zijn voor iedereen.

Een training puur en alleen over het sociale media platform LinkedIn. Mathieu van Strijp, eigenaar van Recruitment Professional, noemt het ook wel ‘het sociale media platform voor professionals’. Dit omdat het een belangrijk platform is voor als je een netwerk wilt hebben. Via LinkedIn kan je namelijk makkelijk in contact komen met mensen uit bijvoorbeeld jouw eigen werkveld, maar ook via connecties in contact komen met andere mensen.

Voordelen en nadelen
In de presentatie van Mathieu vertelt hij veel over de voor- en nadelen van LinkedIn. Zo is het platform namelijk ook erg handig om makkelijk contacten te onderhouden. Je kunt namelijk Inmails sturen, wat te vergelijken is met een dm, waardoor je heel gemakkelijk met mensen kan communiceren. Wel is LinkedIn een platform waar je, als je het goed wilt doen, veel tijd aan moet besteden. Het is in feiten namelijk ook jouw eigen online CV.

Trainingen bij klassen
Verder laat Mathieu zien hoe je LinkedIn kunt gebruiken. Hij legt uit wat je moet invullen en óók hoe je dat moet doen. Binnenkort gaat hij langs bij verschillende klassen om samen met studenten een LinkedIn profiel op te starten.

 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This