Met het keuzedeel Ondernemend vakmanschap brachten wij een bezoekje aan Jan Steggink, hij heeft samen met zijn vrouw een rusttheater in Reutum. Jan vertelt enorm inspirerend over zijn onderneming en hoe hij over alles denkt. Hij vertelt dat geld verdienen absoluut niet het belangrijkste is aan het hebben van een eigen onderneming.

Volgens Jan is het belangrijkste dat je plezier hebt in wat je doet. Geld maakt lang niet altijd gelukkig, maar iets doen wat jij echt leuk vindt wel!

Tot rust komen

De gedachte achter het rusttheater is dan ook om een plek te creëren waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Alles om je heen kan namelijk soms even te veel zijn. Hiervoor kun je bij het rusttheater prima terecht. Om even tot jezelf te komen kun je hier bijvoorbeeld mee doen aan een yogales, of zoals de studenten van het keuzedeel Ondernemend vakmanschap, een klankschalen sessie volgen.

Tijdens deze sessie konden de studenten leren om te letten op hun ademhaling en even helemaal proberen om tot rust te komen. Hier sta je namelijk vaak zelf niet bij stil, maar is hartstikke belangrijk!

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This