Het Start-Up Lab kwam aan zijn einde. Afgelopen meivakantie kwamen de (oud) studenten die zich hadden opgegeven voor het Start-Up Lab nog één keer bij elkaar om over hun onderneming te praten. De evaluatie vond plaats bij De Zwemkolk.

 

De bijeenkomsten van het Start-Up Lab

Elke dinsdag kwamen de ondernemers bij een om workshops te volgen binnen het traject van het Start-Up Lab. Er kwamen verschillende gastsprekers praten over onderwerpen waar deze jonge ondernemers veel aan hebben gehad. “Aan de ene gastspreker heb ik meer gehad dan aan de ander. Met Ruben van Salesprikkels bijvoorbeeld. Daar heb ik echt een hele andere tak van sport meegekregen om nog dieper de sales in te duiken”, vertelt Daan Hardick (All For Beards).

Zo waren de meningen afwisselend. Iedere ondernemer is anders en heeft dus aan andere begeleiding meer, dan de andere ondernemer. Zo is er voor iedereen wat bij het Start-Up Lab.

De evaluatie

Afgelopen meivakantie kwamen de ondernemers bij elkaar. Bij De Zwemkolk, recreatiepark van Robin Hartgerink, ging de groep praten over waar ze aan het begin van hun traject stonden en waar ze op dit moment staan. De groep gaf aan dat ze veel hebben geleerd binnen het Start-Up Lab en dat ze erg zijn gegroeid. Ze moesten ieder voor een lijn van 1 tot en met 10 gaan staan en zo aangeven hoe zij zich hebben ontwikkeld.

 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This