Dinsdag 1 oktober 2019 was de eerste editie van de “Dag van de Ondernemende Do(e)cent”. Een inspirerende en uitdagende dag voor docenten uit verschillende teams van ROC van Twente. Een zeer boeiende en verhelderend college van George Smit over het menselijk brein, emoties, drijfveren en beweegredenen van ons dagelijks handelen, een uitdagende workshop door Jef de Ruiter over creativiteit en ‘out of the box’ denken en handelen en twee inspirerende workshops over samenwerken en problemen oplossen.

Zoals Trudy Vos, lid CvB van ROC van Twente, in haar openingswoord memoreerde: “Ondernemend gedrag en een ondernemende houding zijn basisvoorwaarden om jezelf een duurzame plaats te geven in de voordurend veranderende en sterk flucturerende arbeidsmarkt van nu en zeker die van de toekomst. Het aanleren en trainen van die vaardigheden en competenties, daar kun je niet jong genoeg mee beginnen.”

Al met al een bijzonder inspirerende en leerzame dag die door de deelnemers zeer werd gewaardeerd en zeker een vervolg zal krijgen.

Pin It on Pinterest

Share This