Interview met Charissa Klein Poelhuis
Door: Carmen Oolbekkink

‘Heb jij een virtual management assistent nodig? Dan ben jij bij mij aan juiste adres’.

Ik ben Charissa Klein Poelhuis (22 jaar) en ik kom uit Hengelo. Op 1 juli 2019 ben ik VA-CKP gestart. VA-CKP ondersteunt andere ondernemers met secretariële werkzaamheden. Vaak blijven er veel taken liggen die gedaan moeten worden, maar een prioriteit hebben. Of de ondernemer is erg chaotisch en kan het niet bijhouden. Deze werkzaamheden neem ik over, waardoor de ondernemer tijd en ruimte heeft voor andere dingen. Ik heb een eigen werkplek, maar ik kan ook overal werken, via mijn computer, waar een actieve internet verbinding is.

Ik onderscheid mij van anderen, omdat ik jong ben. De meeste bedrijven die dit doen zijn oudere mensen. Mijn opleiding is gericht op de moderne technologie. Ik ben onafhankelijk en kan goed mijn eigen mening vormen.

Wie ben ik?

Ik zit nu in mijn laatste schooljaar van de opleiding management assistent en wil mij hierna focussen op mijn eigen bedrijf. In oktober ga ik een cursus volgen voor nagelstyliste. Dankzij Ondernemerslab en Businessclub heb ik de stap kunnen en willen nemen om een eigen onderneming te starten. Zij hebben mij echt over de streep getrokken om het officieel te maken.

Facebook:
Instagram:

Telefoon: 06-47 22 14 79
Mail: info@va-ckp.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This