The C-ALearn project comes to an end!

En wat was het ongelooflijk gaaf! In totaal drie volle weken bezig zijn met internationaal #ondernemersschap, #internationalisering en werken op een internationale arbeidsmarkt!

In vogelvlucht:

  • Week 1, in Hengelo!
    De buitenlandse studenten leren kennen en hopen dat de klik er isšŸ¤žšŸ» Die was er; en hoe! Ook begonnen we hier met brainstormen over onze #businesscase. Op donderdag mochten wij presenteren voor een jury voor een investering in het bedrijf!
  • Week 2, in Kufstein!
    Doorwerken aan onze businesscase. We kenden elkaar dus op 1 lijn lagen we wel! Inspiratiesessies over VR en #marketing bij de WKO Oberƶsterreich! Wat een ervaring. Hulp van professionals om ons idee verder vorm te geven.
  • Week 3, in Velbert!
    Financiƫn, wat kost het jou eigenlijk om break-even te draaien? En hoe zet je dit om in profit? Dit was erg gaaf en gaf zo veel inzicht in waar je mee bezig bent geweest. Aan het einde groots pitchen en daar is een winnaar uitgerold.

Overkoepelend deden we iedere week een Lego-game. Week 1 was dit aftasten, week 2 gingen we het proces versnellen en week 3, jawel, hebben we geld toegevoegd!

Kort samen gevat, wat een geweldig leerzaam proces en #project! Dan heb ik het nog niet eens gehad over het Engels praten en de persoonlijke ontwikkelingen…

Organisatie, bedankt! Ik zou weer volmondig JA zeggen als er weer zo’n project gedaan wordt door Erasmus+.

Podcast

Beluister hier de podcasts over het C-Alearn project:

Podcast-host Jesse Wissink in gesprek met deelnemende studenten uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland:

Podcast-host Jesse Wissink in gesprek met de organisatie:

 

gewoon doƩn...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This