Ik ben Zoë Loupatty, ik ben 19 jaar. Afgelopen zaterdag 6 januari heeft de burgemeester mijn winkel By Zoë Foodlifestyle geopend. Ik ben de jongste ondernemer van Almelo en ben vereerd dat ik die titel mag dragen. Daarnaast ben ik de eerste ondernemer die met behulp van ‘Start je winkel in Almelo’ is begonnen.

Met mijn winkel By Zoë Foodlifestyle wil ik laten zien dat verantwoord leven helemaal niet moeilijk, duur of saai hoeft te zijn!
By Zoë Foodlifestyle verkoopt o.a. kleding van biologisch katoen. De truien en t-shirts zijn in Nederland geproduceerd. Dus ook helemaal vrij van kinderarbeid. Daarnaast verkoop ik alcohol vrije wijnen en kun je bij mij tijdens de lunch gewoon een wijntje drinken. Verder is mijn interieur ook te koop.
Dat is nog niet alles!  By Zoë Foodlifestyl  heeft ook een kleine ontbijt en lunchkaart maar ook een kopje koffie met een stuk gebak behoort. Alleen dan de verantwoorde variatie en zeker niet minder lekker!
Mijn openingsdagen en tijden zijn wisselend. Dit komt omdat ik nog met mijn opleiding Zelfstandig Werkend Kok bezig ben op het ROC van Twente in Almelo. Dit is een BBL-opleiding, dus ik werk er nog naast in een ander horeca bedrijf. Houd daarom Facebook en Instagram goed in de gaten!

 

Pin It on Pinterest

Share This