We willen ondernemen!

We willen inspireren!

B-COS: dè Business-Club voor Ondernemende Studenten

MBO studenten in Twente tonen ongelooflijk veel ondernemersgeest! Door hun praktische opleiding en hands-on ervaring zijn zij goed voorbereid om hun eigen bedrijf te beginnen. In Twente zijn er steeds meer mbo studenten die hun eigen droom waarmaken door een eigen bedrijf te starten. Zij zijn zich bewust van de kansen die er in de regio zijn en grijpen deze met beide handen aan. Dit resulteert in een groeiend aantal jonge ondernemers in de regio.

Voor deze studenten is er B-COS: dè Business-Club voor Ondernemende Studenten van ROC van Twente.

activiteiten

Eén van de hoofdtaken van B-COS is het organiseren van activiteiten. Voor en door de businessclub leden. Daarnaast zullen er ook veel activiteiten worden georganiseerd voor álle studenten van het ROC van Twente.

We willen de leden de kans geven om te netwerken, te leren en te groeien. Dit doen we door het organiseren van netwerkavonden met inspirerende sprekers, coaching van ervaren alumni studenten en het inspireren en motiveren van elkaar om alsmaar door te gaan. Lijkt dit je wat?

 

Laatste nieuws B-COS

Pitch & Pleit. Nieuwe Haring in bedrijf

Pitch & Pleit. Nieuwe Haring in bedrijf

Op 26 juni 2024 waren Johan Brinkman (manager Ondernemerslab), Jesse Wissink en Nisha Chamoun (B-COS Businessclub) te gast bij de haringparty van de Bouwklup in het Brodshoes te Rijssen. Onder de titel “Pitch en Pleit” vertelden zij over ondernemerschap bij MBO-studenten.

Lees meer

B-COS:

Wij willen ondernemen!

Wij willen inspireren!

Wij willen doen wat we leuk vinden!

Wij willen van elkaar leren!

Agenda B-COS

  Meedoen?

  Wil jij ook meedoen en de club versterken met jouw enthousiasme, inbreng en talent? Laat het ons weten!

  Meld je aan via dit formulier.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Laatste nieuws van B-COS

  Week van het Ondernemen

  Week van het Ondernemen

  Tijdens de Global Entrepreneurship Week, in de derde week van november, wordt in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd. Onze partners van het ROZ (Regionaal Orgaan Zelfstandigen) organiseren dan jaarlijks de ROZ Week van het Ondernemen.

  Lees meer

  Het Bestuur

  Pin It on Pinterest

  Share This