Op vrijdag 10 december 2021 heeft de eerste Business Boost plaats gevonden. Dit is een traject waarmee je uiteindelijk als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt. Het Business Boost traject kent vier niveaus waarvan elk niveau 10 bijeenkomsten heeft.

LE Games

Voor de eerste bijeenkomst stond het ondernemersspel LE-Games op de planning. Dit is een spel om ondernemen en onderhandelen te oefenen. Elke deelnemer heeft zijn eigen bedrijf met een startkapitaal aan LEGO materiaal en kasgeld. Het doel is een succesvol en winstgevend bedrijf te worden en te blijven om het spel te winnen.

Er waren veel verschillende houdingen te zien bij de deelnemers. Zo waren deelnemers die afwachtend waren, hoewel er ook deelnemers na de uitleg direct aan de slag gingen. Ook begonnen ze flink te onderhandelen over de prijs met andere deelnemers. Zo zei iemand: “We gaan de prijs even omhoog gooien, €300 is een lachertje.” Zo waren er binnen 10 minuten al 18 transacties en €880 omgezet.

And the winner is…

Uit het eindresultaat kwam dat Thijs Wijlens de winnaar is geworden. Hij had op alle vlakken het beste resultaat behaald. Thijs heeft daarvoor een trofee gekregen en hij verwierf daarnaast natuurlijk ook eeuwige roem.

 

Business Boost; iets voor jou..?

Je kunt nog meedoen aan de Business Boost! 

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:
Ik ben: *

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This