Vrijdag 16 maart 2018 vond de finale van de bootcamp Ondernemen plaats in Metropool in Hengelo.

Oorlogsveteraan en paralympisch topsporter Marc van der Kuilen vertelde over zijn leven  Een inspirerend verhaal over kansen zien, kansen pakken en je niet door tegenslagen laten afschikken. Een levensles die voor alle ondernemers-in-spe geboeid werd gevolgd.

Keuzemodule Ondernemend Vakmanschap

Vervolgens werden de deelnemers van de keuzemodule Ondernemend Vakmanschap in het zonnetje gezet en  reikte ROC-voorzitter John van der Vegt de bewijzen van deelname uit aan Naomi Veurink, Imeni Ferhani, Wouter van den Heuvel, Joep Latka, Anouar Aoulad, Cyrene Watson, Joy Ridha, Dirkjan Kroeske, Evlynn Askes, Gerben Reiling en Mitchell van Laar. De keuzemodule Ondernemend Vakmanschap is georganiseerd in samenwerking met ROZ Hengelo,  Stable uit Mander,  Artica uit Denekamp en Stichting Sheltersuit uit Enschede.

Week van het Ondernemen – Bootcamp

Dit jaar organiseert het Ondernemerslab Twente voor de derde keer op rij de Bootcamp Ondernemerschap. Tijdens deze Bootcamp krijgen 10 studenten van ROC van Twente de kans om vijf dagen achter elkaar aan hun bedrijf of idee te werken in samenwerking met professionals en ondernemers uit de regio. Geen weekje school dus, maar een week om serieuze stappen te maken met je bedrijf of bedrijfsplan!

De deelnemers bezochten verschillende bedrijven, ontmoetten inspirerende ondernemers en leerden hoe ze de marketing, promotie, sales en bedrijfsstructuur van hun bedrijf kunnen optimaliseren.

Tijdens deze finale presenteerden Joep Latka, Emily Demeroutis, Renske Teekens, Denise van Druten, Tim Staal, Brian Lodeweges, Lianne Groener, Cyrelle Soekhai, Irjan Brummelman, Joyce en Demi Christenhuis hun ondernemersplan in een pitch voor het publiek en de jury, bestaande uit John van der Vegt, voorzitter CvB van ROC van Twente, Fokke Veenstra, directeur MBO College voor Commercie & Ondernemen en Marc van der Kuilen.

De jury had een flinke klus om de beste uit de pitches te kiezen. Enthousiaste presentaties van jonge mensen met een geweldige drive, een grote passie en een goed plan om dat in de praktijk te brengen in hun eigen onderneming.  Uiteindelijk ging Brian Lodeweges met die eer strijken. Zijn presentatie blonk volgens de jury uit doordat hij een grote mate van zelfkennis combineerde met enthousiasme en realiteitszin.

close

gewoon doén...

Elke maandag het laatste nieuws van het Ondernemerslab in je mailbox?
Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief van het Ondernemerslab:

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Pin It on Pinterest

Share This