de Week van het Ondernemen

bootcamp ondernemerschap 

ff

Dit jaar organiseert het Ondernemerslab Twente voor de vijfde keer op rij de Bootcamp Ondernemerschap. Tijdens deze Bootcamp krijgen 10 studenten van ROC van Twente de kans om vijf dagen achter elkaar aan hun bedrijf of idee te werken in samenwerking met professionals en ondernemers uit de regio.

Geen weekje school dus, maar een week om serieuze stappen te maken met je bedrijf of bedrijfsplan!
Als deelnemer bezoek je verschillende bedrijven, ontmoet je inspirerende ondernemers en leer je hoe je de marketing, promotie, sales en bedrijfsstructuur van je bedrijf optimaliseert. Dit doe je samen in een team van andere ambitieuze student-ondernemers.

Aanmelden?

Ben je student op het ROC van Twente en lijkt het je leuk om deel te nemen? Vul dan onderstaand aanmeldingformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Durf jij deze uitdaging aan?

agenda
bootcamp ondernemerschap

   

   De Bootcamp Ondernemerschap is een project van ROC van Twente om de ondernemendheid en het ondernemerschap van studenten en medewerkers te bevorderen. De Bootcamp Ondernemerschap wordt georganiseerd door Ondernemerslab Twente en begeleid door Ollie Educational projects and events. 

   Pin It on Pinterest

   Share This