Op 14 april 2019 is de opleiding Mode en Textiel van ROC van Twente prominent aanwezig op het evenement “Borne op z’n Best!”. Voor Buro BeeldSpraak maakte Melissa Pas, studente Mediaredactie, deze impressie, waarin zij een beeld geeft van hoe de mode-studenten zich voorbereiden op dit evenement en wat zij daar gaan doen.

Borne op z’n best

Naar schatting 35.000 bezoekers schuifelden vorig jaar door Oud Borne langs de levende standbeelden tijdens het Open Kampioenschap NO-Nederland voor Living statues. Dit kampioenschap is dan ook de vertrouwde publiekstrekker van het jaarlijkse evenement ‘Borne op z’n Best’, waarin Bornenaren laten zien wat ze in huis hebben op cultureel, kunstzinnig en muzikaal gebied.

Vol programma

Alom in het centrum – op pleinen, in straten en in kerken – treden koren, orkesten, bands en dansgroepen op. Op de Scholtenshof (rondom de mammoet Boris) is er de kunstmarkt Kunst in Borne waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen. En verderop in het centrum tonen ROC-studenten van de textiel- en modeopleiding hoe kunst en mode naadloos in elkaar kunnen opgaan.

En meer…

Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn verder de brocante, de talloze optredens van koren en orkesten, de creamarkt en het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen en de koopzondag completeren de dag. Kortom, de 14de april bruist het weer in Borne!

Pin It on Pinterest

Share This