Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 12 september 2019 tot en met 30 januari 2020. De eerstvolgende keer is op 21 november 2019 13:30

  • Locatie: De Gieterij
  • Toekomstige data:

Heb jij een innovatief of vernieuwend idee voor jouw onderwijs? Of zou jij jouw onderwijs aantrekkelijker en leuker willen maken? Ga er mee aan de slag tijdens de masterclasses innovatief ondernemend onderwijs.
Speciaal voor docenten die werkzaam zijn in het hbo en mbo bieden Saxion en ROC van Twente een serie masterclasses aan om hiermee direct in de praktijk mee aan de slag te gaan!
Hierbij krijg je ondersteuning en feedback van experts uit het vakgebied. Je wordt lid van de community Innovatief Ondernemend Onderwijs, met toegang tot aantrekkelijke events en materialen, een inspirerend en ondernemend netwerk en onderwijsactiviteiten binnen Saxion en ROC van Twente.

In de praktijk aan het werk!

Tijdens een serie van zes masterclasses innovatief ondernemend onderwijs nemen collega’s en experts je mee in het ondernemend onderwijs van de toekomst. Hierin ontdek je jezelf als ondernemende docent en werk je jouw ideeën uit aan de hand van Design Thinking en Effectuation. Vervolgens werk je aan jouw ontwikkelopdracht en aan het realiseren binnen jouw eigen onderwijscontext.

Meer info en aanmelden via de ROC academie

Pin It on Pinterest

Share This