Agenda

 • donderdag 16 mei 2019 16:00 uur

  Opening Ondernemerslab

  De officiële opening van het nieuwe onderkomen van het Ondernemerslab Twente in de hal van De Gieterij Hengelo.

  Lees meer


 • woensdag 22 mei 2019 12:30 uur

  ROC pitch-wedstrijd

  Heb jij het beste idee voor ROC van Twente. Dan is nu de kans om je idee te pitchen. Alles is mogelijk, in een korte pitch leg jij het idee uit wat je hebt. Een jury zal vervolgens beoordelen en stemmen welk idee het best is. Het beste idee zal worden gepitched aan de leden van het bestuur. Wie weet wordt jou idee wel uitgevoerd in het ROC. Meer weten en/of meedoen?

  Lees meer


 • donderdag 23 mei 2019 15:00 uur

  Relatiemiddag MBO College Vormgeving, Mode & Media

  Het MBO College voor Vormgeving, Mode & Media hecht aan een goed contact en overleg met de bedrijven en instellingen waar onze studenten hun praktijkervaring opdoen. En met de mensen waar zij het vak van leren. Met jou dus! Daarom nodigen we je uit voor onze relatiemiddag. Die middag zal gastspreker Ger Boersma een boeiende en prikkelende lezing houden over de (online) ontwikkelingen in retail, e-commerce en marketing. . Aansluitend daarop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid uitgrebreid met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen tijdens onze VMM-Netwerkborrel. Je bent donderdag...

  Lees meer


 • dinsdag 1 oktober 2019 09:00 uur

  De Dag van de Ondernemende Do(e)cent

  We nodigen je uit voor de Dag van de Ondernemende Do(e)cent. Daar creëren we belevenissen en leer je door te doen: ervaren gecombineerd met systematische reflectie daarop. Je kunt je opgeven voor workshops waarbij je ervaart wat ondernemend gedrag is en hoe innovatief je daardoor wordt.

  Lees meer


Pin It on Pinterest

Share This